Algemene voorwaarden

Door een bestelling te doen verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Hip met Stof.

Betaling en levertijd
Alle prijzen op de site zijn vermeld in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Zodra je betaling is ontvangen en het product is op voorraad dan wordt je bestelling dezelfde dag nog op de post gedaan. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. 

Kleuren
De kleuren op je beeldscherm kunnen iets afwijken van de werkelijke kleuren. Mocht je twijfelen over de kleur mail of bel ons dan, indien gewenst sturen we je een staaltje met stoffen op. 

Verzenden
De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van je bestelling en of het pakketpost is of niet. We hanteren de tarieven van PostNL. Dit geldt voor alle bestellingen binnen Nederland. Buiten Nederland gelden er andere tarieven. Bestellingen worden verzonden na ontvangst van je betaling.

Houdt er rekening mee dat in de meeste plaatsen PostNL op maandag niet meer bezorgt. Bestellingen op donderdag en vrijdag kunnen daardoor soms pas op dinsdag bezorgd worden.

Bestel je voor meer dan € 75,- (Nederland), dan betalen wij de verzendkosten.

Ruilen of retourneren
Ondanks de grote zorg die Hip met Stof besteedt aan haar producten en de verzending kan het zijn dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop. Laat dan binnen 48 uur na ontvangst van je bestelling via de mail weten dat je niet tevreden bent en ook wat de reden is. Je mag het op eigen kosten binnen 8 dagen retour sturen. Uiteraard kunnen artikelen alleen retour als ze ongebruikt, ongewassen en onbeschadigd zijn. Je krijgt het volledige aankoop bedrag minus de verzendkosten teruggestort. 

Klachten 
Mocht je een klacht hebben dan horen we het graag en kijken we samen hoe we het probleem kunnen oplossen. 

Wasvoorschriften 
Producten van Hip met Stof kunnen in de wasmachine. Met name kleurrijke items adviseren wij niet warmer dan 30 graden te wassen. Houd er rekening mee dat sommige artikelen iets kunnen krimpen. Artikelen waar vilt in is verwerkt, kunnen niet in de wasmachine worden gewassen. 

Aansprakelijkheid 
Hip met Stof is niet aansprakelijk voor schade aan producten ontstaan door normale slijtage of verkeerd gebruik van het product (bijvoorbeeld te heet wassen of producten met vilt wassen in de wasmachine). 

Algemeen 
Onze website en alle afbeeldingen zijn eigendom van Hip met Stof. Het is niet toegestaan om (gedeeltes van) deze site te kopiëren zonder uitdrukkelijke toestemming van Hip met Stof. 
De op de website vermelde informatie wordt met zorg gepubliceerd. Desalniettemin is het mogelijk dat de vermelde informatie niet volledig of onjuist is. 
De artikelen met bijbehorende prijzen worden met regelmaat aangepast en/of aangevuld. Hip met Stof behoudt zich het recht voor deze wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving door te voeren. 

Privacy 
Als je een bestelling plaatst, heeft Hip met Stof je naam, e-mailadres, adres- en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van de status van je bestelling op de hoogte te houden. Je persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht. Je adresgegevens worden alleen aan derden die betrokken zijn bij het afhandelen van je bestelling (zoals PostNL) doorgegeven. 

Opruiming
© 2012 - 2020 Hip met Stof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel